SK Libčany

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Libčany
www.sklibcany.cz

Příští zápas

FK Chlumec n. C. vs SK Libčany

Datum a čas konání: 23.3.2019 15:00
Místo: Chlumec n. Cidl.

GDPR

Obecné nařízení na ochranu osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation) je uceleným souborem pravidel na ochranu dat v EU. Cílem je hájit co nejvíce práva občanů EU proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji, dát jim větší kontrolu nad tím, co se s jejich daty děje.

GDPR se dotýká každého, kdo shromažďuje nebo zpracovává osobní údaje. Účinnosti nabylo v celé EU jednotně od 25. května 2018. V ČR nahrazuje současnou právní úpravu ochrany osobních údajů v podobě zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

V SK Libčany (dále jen "Spolek") jsou osobní údaje zpracovávány v souladu s GDPR. Každé zpracování osobních údajů je prováděno pouze k předem stanovenému účelu a na základě relevantního právního základu. Spolek přitom dbá na plnění základních principů, kterými jsou zákonnost, korektnost, transparentnost, účelové omezení, minimalizace údajů, přesnost, omezené uložení, integrita a důvěrnost a odpovědnost správce.

Každý občan (tzv. subjekt údajů) má právo na přístup k osobním údajům, které se ho týkají, má právo si podat žádost o informaci, zda a v jakém rozsahu jsou zpracovávány jeho osobní údaje ve Spolku. Spolek mu poskytne kopie zpracování osobních údajů.

Každý subjekt údajů má dále právo na výmaz údajů, které poskytl Spolku na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů, právo na opravu osobních údajů, které jsou o něm zpracovávány, právo na námitku, tedy omezení zpracování údajů, které poskytl Spolku na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů. Výše popsaná práva jsou vyřizována na písemnou žádost subjektu údajů a proti ověření předaných identifikačních dat, aby nemohlo dojít k zpřístupnění údajů jiné osoby. Uvedenou žádost je možno podat na adrese Spolku.

Pokud má subjekt údajů podezření, že s jeho osobními údaji není nakládáno v souladu s platnou legislativou, má právo na tuto skutečnost upozornit zástupce spolku na výše uvedené adrese. Pokud nedojde ani pak k nápravě, je subjekt údajů oprávněn podat stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Fotografie, které jsou na tomto webu uveřejněny, jsou pořizovány na veřejných akcích za účelem tiskového a dokumentačního zpravodajství činnosti spolku. V případě, že s uveřejněním některé z fotografií subjekt nesouhlasí, má subjekt právo na výmaz takové fotografie. Subjekt na tuto skutečnost upozorní zástupce spolku na výše uvedené adrese. Pokud nedojde ani pak k nápravě, je subjekt údajů oprávněn podat stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Poslední zápas

FC Olympia/FK Kratonohy
SK Libčany
0:3
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Libčany 15 33:4 41
2. RMSK Cidlina 16 37:20 34
3. FK Vysoká n/L 16 41:28 32
4. FC Vrchlabí 16 28:23 31
5. FK Kostelec n.Orlicí 16 35:22 27
6. TJ Sokol Třebeš 16 35:26 27
7. TJ Č. Kostelec 16 27:26 27
8. SK Jičín 15 20:20 23
9. TJ Jiskra Hořice 16 20:20 21
10. TJ Dobruška 16 26:31 20
11. FC Slavia HK 16 19:31 20
12. SK Sobotka 16 24:32 19
13. FK Jaroměř 15 22:32 18
14. FK Chlumec n. C. 16 26:45 18
15. TJ L. Bělohrad 15 17:27 11
16. FC Sp. Rychnov n. Kn. 16 20:43 9

Kompletní tabulka

Nejbližší narozeniny

22.03.2019 Michael Hofman (27)
27.03.2019 Michal Blažej (35)
31.03.2019 Tomáš Novák (32)
08.04.2019 Karel Krejčík (26)
20.04.2019 Ondřej Kraják (28)
20.04.2019 František Bárta (57)
22.04.2019 Adam Chromek (28)
25.05.2019 Pavel Bouček (18)
30.05.2019 Milan Dvořák (12)
03.06.2019 Jan Zahradník (37)

Počet návštěv: 22899
Posledních 30 dnů: 777 | Posledních 7 dnů: 224 | Poslední den: 13

© 2019 SK Libčany | Všechna práva vyhrazena | sklibcany@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

x
Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne