SK Libčany

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Libčany
www.sklibcany.cz

Příští zápas

GDPR

Obecné nařízení na ochranu osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation) je uceleným souborem pravidel na ochranu dat v EU. Cílem je hájit co nejvíce práva občanů EU proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji, dát jim větší kontrolu nad tím, co se s jejich daty děje.

GDPR se dotýká každého, kdo shromažďuje nebo zpracovává osobní údaje. Účinnosti nabylo v celé EU jednotně od 25. května 2018. V ČR nahrazuje současnou právní úpravu ochrany osobních údajů v podobě zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

V SK Libčany (dále jen "Spolek") jsou osobní údaje zpracovávány v souladu s GDPR. Každé zpracování osobních údajů je prováděno pouze k předem stanovenému účelu a na základě relevantního právního základu. Spolek přitom dbá na plnění základních principů, kterými jsou zákonnost, korektnost, transparentnost, účelové omezení, minimalizace údajů, přesnost, omezené uložení, integrita a důvěrnost a odpovědnost správce.

Každý občan (tzv. subjekt údajů) má právo na přístup k osobním údajům, které se ho týkají, má právo si podat žádost o informaci, zda a v jakém rozsahu jsou zpracovávány jeho osobní údaje ve Spolku. Spolek mu poskytne kopie zpracování osobních údajů.

Každý subjekt údajů má dále právo na výmaz údajů, které poskytl Spolku na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů, právo na opravu osobních údajů, které jsou o něm zpracovávány, právo na námitku, tedy omezení zpracování údajů, které poskytl Spolku na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů. Výše popsaná práva jsou vyřizována na písemnou žádost subjektu údajů a proti ověření předaných identifikačních dat, aby nemohlo dojít k zpřístupnění údajů jiné osoby. Uvedenou žádost je možno podat na adrese Spolku.

Pokud má subjekt údajů podezření, že s jeho osobními údaji není nakládáno v souladu s platnou legislativou, má právo na tuto skutečnost upozornit zástupce spolku na výše uvedené adrese. Pokud nedojde ani pak k nápravě, je subjekt údajů oprávněn podat stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Fotografie, které jsou na tomto webu uveřejněny, jsou pořizovány na veřejných akcích za účelem tiskového a dokumentačního zpravodajství činnosti spolku. V případě, že s uveřejněním některé z fotografií subjekt nesouhlasí, má subjekt právo na výmaz takové fotografie. Subjekt na tuto skutečnost upozorní zástupce spolku na výše uvedené adrese. Pokud nedojde ani pak k nápravě, je subjekt údajů oprávněn podat stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Poslední zápas

SK Libčany
FK Vysoká n.L.
2:0
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Libčany 15 63:16 41
2. RMSK Nový Bydžov 16 44:16 39
3. TJ Sokol Třebeš 15 27:18 30
4. FC Olympia/FK Kratonohy 15 36:24 28
5. Spartak Police n. Met. 15 30:27 25
6. FK Vysoká n.L. 15 22:27 23
7. FC Sp. Rychnov n. Kn. 15 38:33 22
8. FC Slavia HK 15 19:26 22
9. FK Chlumec n. Cidl. B 15 31:29 21
10. FC Vrchlabí 15 25:24 21
11. FK Kostelec n.Orlicí 15 22:30 20
12. FK Černilov 15 23:26 18
13. SK Jičín 16 31:52 18
14. TJ Jiskra Hořice 15 20:32 16
15. TJ Č. Kostelec 15 17:29 14
16. TJ Dobruška 15 8:47 5

Kompletní tabulka

Nejbližší narozeniny

25.07.2020 Jan Blažek (34)
29.07.2020 Michal Hák (24)
02.08.2020 Šimon Halbich (5)
21.08.2020 Jaroslav Mádlo (26)
30.08.2020 Jaroslav Bouček (25)
01.09.2020 Tomáš Neděla (32)
04.09.2020 Ladislav Tlučhoř (68)
27.09.2020 Jiří Soukup (38)
27.09.2020 Jiří Hofman (52)
01.10.2020 Matěj Tošovský (34)

Počet návštěv: 31098
Posledních 30 dnů: 314 | Posledních 7 dnů: 44 | Poslední den: 8

© 2020 SK Libčany | Všechna práva vyhrazena | sklibcany@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne