SK Libčany

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Libčany
www.sklibcany.cz

Příští zápas

GDPR

Obecné nařízení na ochranu osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation) je uceleným souborem pravidel na ochranu dat v EU. Cílem je hájit co nejvíce práva občanů EU proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji, dát jim větší kontrolu nad tím, co se s jejich daty děje.

GDPR se dotýká každého, kdo shromažďuje nebo zpracovává osobní údaje. Účinnosti nabylo v celé EU jednotně od 25. května 2018. V ČR nahrazuje současnou právní úpravu ochrany osobních údajů v podobě zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

V SK Libčany (dále jen "Spolek") jsou osobní údaje zpracovávány v souladu s GDPR. Každé zpracování osobních údajů je prováděno pouze k předem stanovenému účelu a na základě relevantního právního základu. Spolek přitom dbá na plnění základních principů, kterými jsou zákonnost, korektnost, transparentnost, účelové omezení, minimalizace údajů, přesnost, omezené uložení, integrita a důvěrnost a odpovědnost správce.

Každý občan (tzv. subjekt údajů) má právo na přístup k osobním údajům, které se ho týkají, má právo si podat žádost o informaci, zda a v jakém rozsahu jsou zpracovávány jeho osobní údaje ve Spolku. Spolek mu poskytne kopie zpracování osobních údajů.

Každý subjekt údajů má dále právo na výmaz údajů, které poskytl Spolku na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů, právo na opravu osobních údajů, které jsou o něm zpracovávány, právo na námitku, tedy omezení zpracování údajů, které poskytl Spolku na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů. Výše popsaná práva jsou vyřizována na písemnou žádost subjektu údajů a proti ověření předaných identifikačních dat, aby nemohlo dojít k zpřístupnění údajů jiné osoby. Uvedenou žádost je možno podat na adrese Spolku.

Pokud má subjekt údajů podezření, že s jeho osobními údaji není nakládáno v souladu s platnou legislativou, má právo na tuto skutečnost upozornit zástupce spolku na výše uvedené adrese. Pokud nedojde ani pak k nápravě, je subjekt údajů oprávněn podat stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Fotografie, které jsou na tomto webu uveřejněny, jsou pořizovány na veřejných akcích za účelem tiskového a dokumentačního zpravodajství činnosti spolku. V případě, že s uveřejněním některé z fotografií subjekt nesouhlasí, má subjekt právo na výmaz takové fotografie. Subjekt na tuto skutečnost upozorní zástupce spolku na výše uvedené adrese. Pokud nedojde ani pak k nápravě, je subjekt údajů oprávněn podat stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Poslední zápas

FK Vysoká n/L
SK Libčany
0:3
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Libčany 23 61:16 61
2. RMSK Cidlina 23 54:29 45
3. FK Kostelec n.Orlicí 23 48:30 44
4. TJ Sokol Třebeš 23 54:34 41
5. FK Vysoká n/L 23 49:41 41
6. FC Vrchlabí 23 42:38 41
7. SK Jičín 23 36:30 38
8. TJ Č. Kostelec 23 43:38 38
9. FC Slavia HK 23 32:39 34
10. FK Chlumec n. C. 23 41:52 31
11. TJ Jiskra Hořice 23 31:34 30
12. FC Sp. Rychnov n. Kn. 23 41:51 26
13. TJ Dobruška 23 36:59 26
14. SK Sobotka 23 31:53 22
15. FK Jaroměř 23 25:62 18
16. TJ L. Bělohrad 23 28:46 16

Kompletní tabulka

Nejbližší narozeniny

25.07.2019 Jan Blažek (33)
02.08.2019 Šimon Halbich (4)
03.08.2019 Martin Klátil (27)
21.08.2019 Jaroslav Mádlo (25)
25.08.2019 Filip Hruška (27)
30.08.2019 Jaroslav Bouček (24)
01.09.2019 Tomáš Neděla (31)
04.09.2019 Ladislav Tlučhoř (67)
20.09.2019 Jakub Linder (28)
27.09.2019 Jiří Soukup (37)

Počet návštěv: 25663
Posledních 30 dnů: 386 | Posledních 7 dnů: 128 | Poslední den: 20

© 2019 SK Libčany | Všechna práva vyhrazena | sklibcany@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

x
Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne