SK Libčany

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Libčany
www.sklibcany.cz

Příští zápas

TJ L. Bělohrad vs SK Libčany

Datum a čas konání: 18.11.2018 13:30

GDPR

Obecné nařízení na ochranu osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation) je uceleným souborem pravidel na ochranu dat v EU. Cílem je hájit co nejvíce práva občanů EU proti neoprávněnému zacházení s jejich daty a osobními údaji, dát jim větší kontrolu nad tím, co se s jejich daty děje.

GDPR se dotýká každého, kdo shromažďuje nebo zpracovává osobní údaje. Účinnosti nabylo v celé EU jednotně od 25. května 2018. V ČR nahrazuje současnou právní úpravu ochrany osobních údajů v podobě zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

V SK Libčany (dále jen "Spolek") jsou osobní údaje zpracovávány v souladu s GDPR. Každé zpracování osobních údajů je prováděno pouze k předem stanovenému účelu a na základě relevantního právního základu. Spolek přitom dbá na plnění základních principů, kterými jsou zákonnost, korektnost, transparentnost, účelové omezení, minimalizace údajů, přesnost, omezené uložení, integrita a důvěrnost a odpovědnost správce.

Každý občan (tzv. subjekt údajů) má právo na přístup k osobním údajům, které se ho týkají, má právo si podat žádost o informaci, zda a v jakém rozsahu jsou zpracovávány jeho osobní údaje ve Spolku. Spolek mu poskytne kopie zpracování osobních údajů.

Každý subjekt údajů má dále právo na výmaz údajů, které poskytl Spolku na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů, právo na opravu osobních údajů, které jsou o něm zpracovávány, právo na námitku, tedy omezení zpracování údajů, které poskytl Spolku na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů. Výše popsaná práva jsou vyřizována na písemnou žádost subjektu údajů a proti ověření předaných identifikačních dat, aby nemohlo dojít k zpřístupnění údajů jiné osoby. Uvedenou žádost je možno podat na adrese Spolku.

Pokud má subjekt údajů podezření, že s jeho osobními údaji není nakládáno v souladu s platnou legislativou, má právo na tuto skutečnost upozornit zástupce spolku na výše uvedené adrese. Pokud nedojde ani pak k nápravě, je subjekt údajů oprávněn podat stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Fotografie, které jsou na tomto webu uveřejněny, jsou pořizovány na veřejných akcích za účelem tiskového a dokumentačního zpravodajství činnosti spolku. V případě, že s uveřejněním některé z fotografií subjekt nesouhlasí, má subjekt právo na výmaz takové fotografie. Subjekt na tuto skutečnost upozorní zástupce spolku na výše uvedené adrese. Pokud nedojde ani pak k nápravě, je subjekt údajů oprávněn podat stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Poslední zápas

SK Libčany
SK Jičín
2:0
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Libčany 13 30:4 35
2. FK Vysoká n/L 13 32:24 26
3. RMSK Cidlina 13 25:19 25
4. FC Vrchlabí 13 22:19 25
5. TJ Sokol Třebeš 13 27:20 24
6. FK Kostelec n.Orlicí 13 30:15 22
7. TJ Č. Kostelec 13 22:19 21
8. TJ Jiskra Hořice 13 20:17 19
9. TJ Dobruška 13 20:21 17
10. SK Jičín 13 16:18 17
11. FC Slavia HK 13 16:27 17
12. SK Sobotka 13 20:29 15
13. FK Jaroměř 13 19:28 15
14. FK Chlumec n. C. 13 20:35 15
15. TJ L. Bělohrad 13 17:23 11
16. FC Sp. Rychnov n. Kn. 13 16:34 8

Kompletní tabulka

Nejbližší narozeniny

16.11.2018 Marek Zahradník (32)
24.11.2018 Patrik Rompotl (32)
13.12.2018 Jan Rolejček (27)
01.01.2019 David Matuška (34)
01.01.2019 Petr Svoboda (34)
01.01.2019 Jiří Fejgl (34)
01.01.2019 Zdeněk Jedlička (34)
01.01.2019 Martin Horáček (34)
01.01.2019 Petr Čejka (34)
01.01.2019 Mykola Burch (34)

Počet návštěv: 21178
Posledních 30 dnů: 432 | Posledních 7 dnů: 76 | Poslední den: 5

© 2018 SK Libčany | Všechna práva vyhrazena | sklibcany@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne